ILMALÄMPÖPUMPPUjen myynti ja asennus Oulu, sekä lähialueet

Leutojen talvien yleistyttyä ilmalämpöpumppu on erittäin järkevä lämmitysratkaisu, joka tehokkaasti käytettynä maksaa nopeasti hankintahintansa takaisin. Tehokas käyttö tarkoittaa yleensä sisäyksikön sijoitusta olohuoneeseen ja puhallusta 3.-nopeudella. Näin saadaan ylhäällä oleva lämmin kerros ja lattiatasossa oleva viileä ilma sekoittumaan. Tällä tavalla olohuoneeseen tuotu lämpö leviää muuallekin kunhan ovet pidetään auki. Lämpö-Ilmari myy ja asentaa laadukkaat ja sopivat ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin vuosien kokemuksella.

Ota yhteyttä JA KYSY LISÄÄ >>

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu

Mitsubishin laadukkailla ja monen kehumilla lämpöpumpuilla on 3 vuoden täystakuu sekä 2 vuoden lisätakuu kompressoreille.

· LN on Mitsubishin suosituin mallisarja. Tyylikkään ulkokuoren lisäksi sillä on erittäin hyvä pakkasteho, hyötysuhde sekä ilman suodatusominaisuudet. LN-sarjassa käytetään uutta R32-kylmäainetta, mutta silti hintataso on saatu pysymään kohtuullisena. Laitteita on saatavissa lumenvalkoisena, helmenvalkoisena, punaisena ja mustana.

· FT on uusi, erityisesti pakkasiin kehitetty malli. Hyper-Heating -tekniikalla lämmöntuotto on hyvä vielä -15°C pakkasessa. Aidolla takkatoiminnolla saa kierrätettyä takan lämpöä automaattisesti. Hyötysuhde on A++ verrattuna LN:n A+++:aan. Hinta on vastaavasti AP:n ja LN:n välissä

· AP-sarja on edullinen perusmalli ja sopii kevyeen lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön. Pelkästään jäähdytykseen suosittelen käytettäväksi HR-sarjan pumppuja, jotka ovat hankintahinnaltaan kaikkein edullisimpia.

Katso maahantuoja  Scanofficen  sivuilta tarkemmin.

Gree -ILMALÄMPÖPUMPPU

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree tarjoaa edistyksellistä tekniikkaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hinnaltaan Gree on usein satoja euroja edullisempi kuin vastaava Mitsubishin malli.

· Gree Amber-mallisarja on saatavilla uudella R32-kylmäaineella ja kaksivaihekompressorilla, mikä takaa hyvän lämmöntuotannon jopa -25C-asteessa. Pumppujen energialuokka on A+++

· Gree Fairy 25/35 on hinnaltaan vielä edullisempi. Sen tekniset ominaisuudet vastaavat Gree Amberia, mutta energialuokka on A++-

· Gree Bora 35 puolestaan on kaikkein edullisin vaihtoehto pelkkään jäähdytykseen. Energialuokka A++

Katso maahantuoja Scanvarmin sivuilta tarkemmin.

LAADUKKAAT Mitsubishi ja gree ilmaLÄMPÖPUMPUT LÄMPÖ-ILMARILTA Oulun alueella

Laadukkaiden Mitsubishi Electric- ja Gree-ilmalämpöpumppujen myynti-, asennus ja huolto Oulun alueella
Oulu, Kempele, Liminka, Kiiminki, Haukipudas, Tyrnävä, Lumijoki, Ruukki, Raahe, Vihanti, Alpua, Pelso, Niska, Utajärvi, Muhos, Ala-Vuotto, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kuivaniemi, Arkala, Kipinä, Kollaja ja Taipaleenharju.