MUUT HUOLTOPALVELUT

Lämpö-Ilmarin palveluihin kuuluvat myös ilmastointikanavien puhdistus ja säätö sekä lämpöpumpun ulkoyksikön viemäröinti.

SOITA LÄMPÖPUMPUN ASIANTUNTIJALLE >>

ILMASTOINTIKANAVIEN PUhDISTUS JA SÄÄTÖ

Ilmastointikanavien puhdistuksessa varmistetaan aluksi ilmanvaihtokanavaan hyvä alipaine. Poisto- tai tuloputkeen asennettavalla keskipakoimurilla saadaan kanavista irtoavalle lialle riittävä nopeus imeytyä ulos. Tärkeintä itse huoltotyössä on tuloilmakanavan huolellinen harjaus sopivankokoisilla pyörivillä harjoilla. Itse ilmanvaihtolaite puhdistetaan myös huolellisesti. Suodattimet vaihdetaan yleensä samalla uusiin. Huoneventtilit pestään ja kuivataan. Ilmavirrat säädetään suunnitelman mukaiseksi ja saadaan näin huoneistoon sopiva alipaine. Tällöin rakenteisiin ei keräänny kosteutta.

Ilmanvaihdon puhdistuksen tarpeen voit itse tarkistaa tutkimalla pesuhuoneen tai vaatehuoneen poistoventtiilin takaa, onko putken sisäpinnassa pölyä yli 5 mm. Jos pölykerros on tätä paksumpi, on aika tilata puhdistus. 

LÄMPÖPUMPUN ULKOYKSIKÖN VIEMÄRÖINTI

Tehokkaassa ILP:n ja VILP:n käytössä kosteilla nollakeleillä ulkoyksiköstä valuu kymmeniä litroja kondenssivettä vuorokaudessa. Useissa kohteissa vesi on ohjattu suoraan maahan. Tällöin vedelle tarvitaan eristetty putki ja sille sulanapitolämmitys sekä riittävän syvä imeytysreikä. Nämä viemäröintityöt voit myös tilata Lämpö-Ilmarilta.

ILMASTOINTIKANAVIEN SÄÄTÖ JA PUHDISTUS SEKÄ LÄMPÖPUMPUN ULKOYKSIKÖN VIEMÄRÖINNIT

Ilmastointikanavien säätö ja puhdistus, sekä lämpöpumppujen ulkoyksiköiden viemäröinnit Oulun alueella:  Oulu, Kempele, Liminka, Kiiminki, Haukipudas, Tyrnävä, Lumijoki, Ruukki, Raahe, Vihanti, Alpua, Pelso, Niska, Utajärvi, Muhos, Ala-Vuotto, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kuivaniemi, Arkala, Kipinä, Kollaja ja Taipaleenharju.